Προφίλ

Η Καρπέα είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & Eλιών. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στις ίδιες αξίες: αυθεντικότητα, αξιοπιστία, ικανοποίηση πελατών.

Επιλέγουμε ελιές αποκλειστικά από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτές που παράγουν το καλύτερο ελαιόλαδο. Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται με βαθιά γνώση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και υπό συνεχή τήρηση πιστοποιημένων διαδικασιών ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Κουλτούρα του Ελαιολάδου

Στην Ελληνική Μυθολογία η Ελιά ήταν Θείο Δώρο και συγκεκριμένα της θεάς Αθηνάς προς τους Αθηναίους. Η αλήθεια είναι ότι παραμένει Θείο Δώρο.

Είναι παγκόσμια αποδεκτό ότι η παρουσία του δέντρου της Ελιάς και των προϊόντων της είναι αναπόσπαστο κομμάτι χιλιετιών παράδοσης στη χώρας μας. Αυτή είναι η αιτία που είμαστε σίγουροι και περήφανοι γι’ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά τα τελευταία 2500 χρόνια: Να καλλιεργούμε ελιές και να παράγουμε ελαιόλαδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Εργαστείτε μαζί μας

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αν ενδιαφέρεστε για μία θέση στην KARPEA, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Drag and drop files here or Browse
Ανέβασμα βιογραφικού

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS