Τα Karpea “Earth Elements” & “Earth & Sea” επιλέχθηκαν για τη Sial Innovation Paris 2018!

SIAL Innovation Selection Paris 2018: Η Καρπέα υπερήφανα ανακοινώνει ότι 5 από τα προϊόντα μας επιλέχθηκαν από τη SIAL Innovation για τα καινοτόμα τους χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με την επιτροπή καταναλωτικών αγαθών, τα προϊόντα μας Karpea Earth Elements Καπνιστό και οι 4 διαφορετικοί κωδικοί Karpea Earth & Sea με Αλάτι Θαλάσσης, επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας θα αποτελέσουν μέρος της SIAL Innovation Selection 2018!

Διαβάστε περισσότερα...

Η Karpea πρώτη στις προτιμήσεις των Τσέχων καταναλωτών, 2016

To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της KARPEA πήρε την πρώτη θέση στα Βραβεία των καταναλωτών της Τσεχίας, σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Μαρτίου 2016. Οι παρακάτω γραμμές του Ελληνικού ελαιόλαδου Karpea ήρθαν πρώτες στις προτιμήσεις των 4000 Τσέχων καταναλωτών που συμμετείχαν στον εθνικό διαγωνισμό, στην κατηγορία «Νέα Ελαιόλαδα 2016»:

Karpea Κλασικό 500ml
Karpea 0.3 500ml
Karpea Καλαμάτα Π.Ο.Π. 500ml
Karpea Σητεία Π.Ο.Π. 500ml
Karpea Χανιά Π.Γ.Ε. 500ml
Karpea Λακωνία Π.Γ.Ε. 500ml

Ο διαγωνισμός “Volba spotrebitelu 2016” (που σημαίνει “Οι επιλογή των καταναλωτών”) διοργανώθηκε από το φορέα by AtoZ και το focus group των 4000 καταναλωτών που ψήφισε ήταν ανεξάρτητο φύλου, ηλικίας και τόπυ διαμονής.
Η Karpea είναι υπερήφανη για τη διάκριση αυτή, που φέρνει το Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώτο ανάμεσα σε όλα τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μία ακόμη διεθνής διάκριση για το Βιολογικό Ελαιόλαδο KARPEA, 2015

Η Εταιρία KARPEA βραβεύτηκε από το International Taste & Quality Institute (ITQI) με έδρα στις Βρυξέλλες, για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, με τρία αστέρια (3 *** ), δηλαδή το μεγαλύτερο βραβείο που δίνεται σε «Εξαιρετικά προϊόντα με 90% και παραπάνω συνολικών βαθμών».

Ο ITQI είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Με τον οργανισμό συνεργάζονται 16 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες Σεφ και Σομελιέ αλλά και διευρωπαικές ομοσπονδίες, όπως οι Euro-Toques, World Master Chefs Society, Nordic Chefs Association και Associationale la Sommellerie Internationale.

Πρόκειται για άλλη μία μεγάλη διάκριση που έρχεται να προστεθεί στα βραβεία της KARPEA, η οποία μας κάνει υπερήφανους και δικαιώνει τις προσπάθειές μας να φτιάχνουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Nέα διεθνής διάκριση για το προϊόν ΚARPEA 0.3, 2013

Mε 3 Αστέρια Ανώτατης Γεύσης βραβεύθηκε από το International taste and Quality Institute το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας Κarpea 0,3. Η βράβευση έγινε στις Βρυξέλλες όπου η Karpea συμμετείχε σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας .
Για άλλη μια φορά ITQI επιβεβαίωσε την πρωτοπορία της Κarpea και των προϊόντων της , με οδηγό το ΚARPEA 0,3, που προέρχεται από εκλεκτές σοδιές επιλεγμένων ελαιώνων της Πελοποννησιακής γης .

Διαβάστε περισσότερα...

Διεθνής διάκριση για το ελαιόλαδο KARPEA ΑΘΗΝΟΛΙΑ, 2012

Τη διεθνή τιμητική διάκριση από το International Taste & Quality Institute (iTQi) απέσπασε το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κarpea Aθηνολιά, το οποίο βραβεύθηκε με δύο Αστέρια Ανώτατης Γεύσης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και η Κarpea συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση. Η φετινή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση της Karpea στη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων που απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή. Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός, που απαρτίζεται σεφ και γευσιγνώστες και έχει σκοπό να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αθηνολιά είναι μια ελληνική πρόταση, που αποτελεί μια πρωτοπορία των προϊόντων Karpea. Πρόκειται για ένα προϊόν από εκλεκτές σοδιές που προέρχονται από επιλεγμένους ελαιώνες Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS