Προφίλ

Η Καρπέα είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & Eλιών. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στις ίδιες αξίες: αυθεντικότητα, αξιοπιστία, ικανοποίηση πελατών.

Επιλέγουμε ελιές αποκλειστικά από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτές που παράγουν το καλύτερο ελαιόλαδο. Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται με βαθιά γνώση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και υπό συνεχή τήρηση πιστοποιημένων διαδικασιών ποιότητας.

H δραστηριότητα της Karpea είναι εξαγωγική κατά κύριο λόγο και συνεπώς νιώθουμε βαριά την ευθύνη της εμπιστοσύνης τόσων πολλών ανθρώπων με τόσες διαφορετικές κουλτούρες και διατροφικές συνήθειες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πειστεί για την αξία της καινοτομίας που υπηρετεί το σύγχρονο καταναλωτή. Η εταιρία διαθέτει δικό της εργαστήριο ανάπτυξης νέων προϊόντων και συνεργάζεται με ομάδες καταναλωτών από διαφορετικές χώρες για την αξιολόγηση της αποδοχής τους.

Με μεγάλη δυνατότητα επιλογής προϊόντων, από τις κλασικές παραδοσιακές μας γραμμές, την οργανική γραμμή, τα προϊόντα Π.Ο.Π. & Π.Γ.Ε. και τα μονοποικιλιακά, μέχρι ειδικές, premium και gourmet επιλογές, καθημερινά προσπαθούμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη στην κατηγορία του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & των επιτραπέζιων ελιών Καλαμών.

Τα αυθεντικά προϊόντα συσκευάζονται μόνο σε αυθεντικό design για αυτό και εμείς σχεδιάσαμε, κατοχυρώσαμε και παράγουμε τη δίκη μας αποκλειστική φιάλη KARPEA OLIS σε 4 μεγέθη: 250ml, 500ml, 750ml & 1LT.

Με τετράγωνη φιάλη και ίδιο ύψος φιάλης για τα μεγέθη 500ml, 750ml, 1LT (και αντίστοιχα ίδιο ύψος χαρτοκιβωτίου) καταφέραμε να βελτιστωποιήσουμε τα logistics μας και την άρτια τοποθέτηση των προϊόντων μας στα ράφια.

Δείτε πως κατασκευάζεται το νέο μπουκάλι της KARPEA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κουλτούρα του Ελαιολάδου »