Νέας εσοδείας 2020-2021 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea

Το  «Νέας εσοδείας 2020-2021»  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea  είναι το πρώτο λάδι της φετινής ελαιοκομικής σεζόν.  Είναι το λάδι που παράγεται πρώιμα, πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, όταν ακόμα είναι άγουρος και πράσινος.  Eίναι γνωστό και ως "πρωτόλαδο".

Διαβάστε περισσότερα...

Η Karpea στη Διαδικτυακή Food Market Show 2020

Η εταιρία KARPEA, συνειδητοποιώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες των καιρών, συμμετέχει στη FOOD MARKET SHOW 2020, η οποία θα λειτουργήσει σε ένα έξυπνο και απόλυτα λειτουργικό Ψηφιακό περιβάλλον και θα αποτελέσει το σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανανίας Καραχανίδης - Πρόεδρος ΣΕΒΙΤΕΛ: «Η εθνική στρατηγική, το όπλο μας απέναντι στον ξένο ανταγωνισμό»

Συνέντευξη στην Τάνια Γεωργιοπούλου, στην ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ www.ypaithros.gr

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας εθνικής στρατηγικής στον τομέα του ελαιολάδου πρέπει να είναι η απάντηση στον σκληρό διεθνή ανταγωνισμό, εκτιμά ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), Ανανίας Καραχανίδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Φρέσκο Ελαιόλαδο Karpea φετινής σεζόν 2018-2019 στα ΑΒ

Το «Φρέσκο» Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea είναι το πρώτο λάδι της φετινής ελαιοκομικής σεζόν 2018-2019. Είναι το λάδι που παράγεται σχετικά πρώιμα, πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, ο οποίος είναι άγουρος και πράσινος. Είναι γνωστό και ως "πρωτόλαδο".

Διαβάστε περισσότερα...

Τα προϊόντα Karpea Earth Elements και Earth & Sea επιλέχθηκαν για το SIAL Innovation Paris 2018!

Σύμφωνα με την επιτροπή καταναλωτικών αγαθών, τα προϊόντα μας Karpea Earth Elements Καπνιστό και Karpea Earth & Sea με Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης, επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας θα αποτελέσουν μέρος της SIAL Innovation Selection 2018!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS