Ανανίας Καραχανίδης - Πρόεδρος ΣΕΒΙΤΕΛ: «Η εθνική στρατηγική, το όπλο μας απέναντι στον ξένο ανταγωνισμό»

Συνέντευξη στην Τάνια Γεωργιοπούλου, στην ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ www.ypaithros.gr

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας εθνικής στρατηγικής στον τομέα του ελαιολάδου πρέπει να είναι η απάντηση στον σκληρό διεθνή ανταγωνισμό, εκτιμά ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), Ανανίας Καραχανίδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Φρέσκο Ελαιόλαδο Karpea φετινής σεζόν 2018-2019 στα ΑΒ

Το «Φρέσκο» Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea είναι το πρώτο λάδι της φετινής ελαιοκομικής σεζόν 2018-2019. Είναι το λάδι που παράγεται σχετικά πρώιμα, πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, ο οποίος είναι άγουρος και πράσινος. Είναι γνωστό και ως "πρωτόλαδο".

Διαβάστε περισσότερα...

Τα προϊόντα Karpea Earth Elements και Earth & Sea επιλέχθηκαν για το SIAL Innovation Paris 2018!

Σύμφωνα με την επιτροπή καταναλωτικών αγαθών, τα προϊόντα μας Karpea Earth Elements Καπνιστό και Karpea Earth & Sea με Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης, επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας θα αποτελέσουν μέρος της SIAL Innovation Selection 2018!

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις νέες ξεχωριστές αφίξεις στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Καρπέα Βιολογικό στην αγαπημένη σας συσκευασία σπρέυ, το Καρπέα Καπνιστό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και το μοναδικό μας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Καρπέα συνδυασμένο με Καπνιστό θαλασσινό αλάτι, είναι πλέον διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποδεχόμαστε το «Karpea the gold» Έξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο

Ένα ακόμα νέο, μοναδικό προϊόν έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων της Karpea. Πρόκειται για το «Karpea the gold» ένα Αφιλτράριστο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, με υψηλή θρεπτική αξία αλλά και ξεχωριστή γεύση και άρωμα.

Δοκιμάστε το Αφιλτράριστο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Karpea και γευθείτε ό,τι πλησιέστερο στον αγνό, ανεπεξέργαστο φυσικό χυμό των ελιών.

Διαβάστε περισσότερα...

FOODEXPO / 10-12 Μαρτίου 2018

Η εταιρία KARPEA συμμετέχει και φέτος στη FOOD EXPO, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση για Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας. Μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που εκτός από τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, καλύπτει πλήρως τον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS