Τρεις νέες ξεχωριστές αφίξεις στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Καρπέα Βιολογικό στην αγαπημένη σας συσκευασία σπρέυ, το Καρπέα Καπνιστό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και το μοναδικό μας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Καρπέα συνδυασμένο με Καπνιστό θαλασσινό αλάτι, είναι πλέον διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Καρπέα Βιολογικό

Θα το βρείτε στην εύχρηστη συσκευασία σπρέυ 200ml, με μόνο 1,5 θερμίδα ανά ψεκασμό, ιδανικό για σοτάρισμα και φυσικά για σαλάτες, μαρινάδες, σούπες.
Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Karpea, βραβευμένο για τη γεύση του, προέρχεται από επιλεγμένους ελαιώνες οργανικής καλλιέργειας.
Παράγεται με περιβαλλοντικά φιλικούς τρόπους αποκλειστικά από ελιές που έχουν συλλεχθεί με το χέρι την κατάλληλη εποχή ωρίμανσης και έχουν μεταφερθεί στο ελαιοτριβείο την ίδια μέρα της συλλογής τους.

» Περισσότερα για το Βιολογικό

 

Καρπέα Καπνιστό ‘Earth Elements’

Ιδανικό για ψητό κρέας, ψάρι, μαρινάδες, dressings και για οποιαδήποτε δημιουργία σας στην οποία θέλετε να δώσετε άμεσα την ξεχωριστή γεύση του καπνιστού.
Οι πιπεράτες αποχρώσεις του ελαιολάδου Karpea ενώνονται αρμονικά με το άρωμα του καπνιστού και δίνουν ένα μοναδικό προϊόν με αξέχαστη γεύση και λεπτή επίγευση.

» Περισσότερα για το Καπνιστό

 

 

Karpea ‘Earth & Sea’ με Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης

Ένας πρωτότυπος συνδυασμός αρωματισμένων νιφάδων καπνιστού θαλασσινού αλατιού με το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea. Το καπνιστό θαλασσινό αλάτι εκχυλίζεται αργά και πλήρως στο ελαιόλαδο δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Ιδανικό για άμεση προσθήκη σε οτιδήποτε σχετίζεται με barbecue, ψητό κρέας και ψάρι, κοτόπουλο, σολομό ή ψητά λαχανικά, για να μεταμορφώσετε άμεσα το τελικό γευστικό αποτέλεσμα των γαστριμαργικών εμπνεύσεών σας.

» Περισσότερα για το Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης