Καλοκαιρινό ορεκτικό με ελιά, φέτα και καρπούζι

Ένα πολύ εύκολο καλοκαιρινό, δροσερό ορεκτικό «σουβλάκι» με ελιά, φέτα και καρπούζι!

ΥΛΙΚΑ

  • Εκπυρηνωμένες Ελιές Καλαμών KARPEA κλασικές ή οργανικές
  • Κύβοι καρπουζιού χωρίς κουκούτσια
  • Κύβοι τυριού φέτας
  • 3 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΚΑΡΠΕΑ
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό ή δυόσμο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 16 ξύλινα καλαμάκια

 

ΕKTEΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάμε ελαφρά το βασιλικό ή το δυόσμο με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
  2. Κρατάμε ένα-ένα τα ξύλινα σουβλάκια και περνάμε εναλλάξ ένα κύβο από καρπούζι, φέτα, ελιά.
  3. Τα τοποθετούμε σε μια όμορφη πιατέλα και ραντίζετε με το μείγμα βασιλικού/ελαιολάδου.