Μοσχαρίσια μπριζόλα με άρωμα καπνιστού στη γκριλιέρα

Τέλεια ιδέα για «καπνιστό» ψήσιμο, στη στιγμή! Μια τηγανοψηστιέρα (γκριλιέρα) είναι το ιδανικό σκεύος για να δώσετε σε κάποιο εκλεκτό κρεατικό ή ψάρι, έναν τόνο καπνιστού!

Βάλτε το κρέας/ψάρι της αρεσκείας σας και ψήστε πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη, ανάλογα με το χρόνο ψησίματος που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τα νέα ελαιόλαδα με άρωμα καπνιστού της Karpea και δώστε απόλυτη γεύση και άρωμα στις γαστρονομικές σας δημιουργίες σας.

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε πρώτα την αντικολλητική τηγανοψηστιέρα να κάψει και έπειτα προσθέτουμε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea Earth & Sea με Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης ή Karpea Earth Elements Καπνιστό.
  2. Ψήνουμε τη μπριζόλα επί 1 λεπτό για κάθε εκατοστό πάχους από κάθε πλευρά. Δηλαδή, αν η μπριζόλα έχει πάχος 3 εκ., χρειάζεται 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Έτσι θα έχετε μια μέτρια ψημένη μπριζόλα. Για κανονική ή καλοψημένη υπολογίστε διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο αντίστοιχα.
  3. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε προαιρετικά λίγο επιπλέον ελαιόλαδο.

Είσαστε έτοιμοι να απολαύσετε την τέλεια καπνιστή μπριζόλα σας!

Συμβουλή

Δοκιμάστε το εναλλακτικά με ψαρονέφρι, μπιφτέκι, καλαμάκια, λουκάνικο, φιλέτο κοτόπουλο ή φέτα ψάρι, όπως σολομό, αλλά και λαχανικά, μαρινάδες, dressings, χρησιμοποιώντας το Karpea Earth & Sea με Καπνιστό Αλάτι Θαλάσσης αν θέλετε να δώσετε μία ελαφριά και διακριτική «ιδέα» καπνιστού ή το Karpea Earth Elements Καπνιστό για πιο έντονη γεύση και άρωμα.

Χρησιμοποιείστε επίσης το καπνιστό ελαιόλαδο στο barbecue, σε φαγητά στο φούρνο ή φυσικά και φρέσκο!

Αναζητήστε τα στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και ηλεκτρονικά στο e-Fresh και σύντομα στο ΑΒ Click2Shop.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χοιρινό με πορτοκάλι και ελιές »