Διεθνής διάκριση για το ελαιόλαδο Karpea Αθηνόλια, 2012

Τη διεθνή τιμητική διάκριση από το International Taste & Quality Institute (iTQi) απέσπασε το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κarpea Aθηνολιά, το οποίο βραβεύθηκε με δύο Αστέρια Ανώτατης Γεύσης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και η Κarpea συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση. Η φετινή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση της Karpea στη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων που απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή. Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός, που απαρτίζεται σεφ και γευσιγνώστες και έχει σκοπό να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αθηνολιά είναι μια ελληνική πρόταση, που αποτελεί μια πρωτοπορία των προϊόντων Karpea. Πρόκειται για ένα προϊόν από εκλεκτές σοδιές που προέρχονται από επιλεγμένους ελαιώνες Πελοποννήσου.

Μοίρασε το

Scroll to Top