Ιχνηλασιμότητα

Trace your olive oil

Στην KARPEA πιστεύoυμε πως η πληροφόρηση για το ελαιόλαδο & τις ελιές που διαθέτουμε αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας και δίνουμε τη δυνατότητα ιχνηλασιμότητας κάθε προιόντος που παράγεται και διακινείται στην αγορά, από τον ελαιώνα έως τον τελικό καταναλωτή.

H Κarpea, έπειτα από μια χρονική περίοδο πιλοτικής χρήσης, έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει το σύστημα ιχνηλασιμότητας από την ελαιοκομική σεζόν 2018-2019.

Παρακάτω μπορείτε να εισάγετε το LOT NUMBER που βρίσκεται στη συσκευασία του προϊόντος, χρησιμοποιώντας αγγλικούς χαρακτήρες.

LOT

Τι είναι η ιχνηλασιμότητα

Η «Ιχνηλασιμότητα» είναι η δυνατότητα παρακολούθησης οποιουδήποτε τροφίμου σε όλα τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής. Η ιχνηλασιμότητα  σημαίνει ότι οι κινήσεις μπορούν να ανιχνευθούν ένα βήμα προς τα πίσω (από τον καταναλωτή στην πηγή) και ένα βήμα προς τα εμπρός (από την πηγή στον καταναλωτή) σε οποιοδήποτε σημείο της αλυσίδας εφοδιασμού. Η ιχνηλασιμότητα θεωρείται κρίσιμος παράγοντας για τη διαφάνεια και την ποιότητα των αγροδιατροφικών προϊόντων.

Scroll to Top