Η Karpea στη Sial στο Παρίσι, 16-20 Οκτωβρίου 2016

Η εταιρία KARPEA, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο χώρο, θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών για το 2016, τη SIAL PARIS.

Η έκθεση θα λάβει χώρα 16-20 Οκτωβρίου 2016 στο Παρίσι, Nord Villepinte. Απώτερος στόχος είναι η προβολή στη διεθνή αγορά των ξεχωριστών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων KARPEA.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο Stand H 036, Hall 5b (Grocery section).

CHEF ON SIAL

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο μας για να γνωρίσετε τη σεφ μας και μάθετε τις γαστρονομικές εκπλήξεις που θα ετοιμάσει για εσάς. Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης θα μαγειρέψουμε μερικές από τις πιο νόστιμες συνταγές με βάση το Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, μαζί με μεσογειακές συνταγές από Pnoe S.A, τη συνεργαζόμενη εταιρεία μας, η οποία θα δώσει μια νέα πνοή στον κόσμο της γεύσης.

ΝEΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

  • Νέες γεύσεις και Gourmet αρώματα ελαιολάδου θα καταπλήξουν τους επισκέπτες μας. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε συνδυασμό με συναρπαστικά αρώματα έρχονται να φέρουν μια νέα διάσταση στους γευστικούς σας ορίζοντες.
  • Ελάτε να επισκεφθείτε το section των Ελιών Karpea και δοκιμάστε τις άριστης ποιότητας ελιές Καλαμών, και μαριναρισμένες. Οι Ελιές Καλαμών διατέθενται και στην καινοτομική συσκευασία Superlock, η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή γεύση τους.

Μοίρασε το

Scroll to Top