LOT K17422G
- Περιοχή προέλευσης / Region of origin: PYRGOS
- Προϊόν / Product: KARPEA EVOO INFUSED WITH GARLIC 250 ML
- Ημερομηνία παραγωγής / Production date: 23/06/2022
- Ημερομηνία λήξης / Expiration date: 31/12/2023
- Εργοστάσιο παραγωγής / Factory: KARPEA S.A., Glika Nera, Athens, Greece
- Κωδικός παραγωγού / Farmer's code: KHK-04-22
Χημική ανάλυση / Chemical Analysis
- Acidity / Οξύτητα (%): 0.25 (EU max 0.80)
- DK: -0.005 (EU max 0.010)
- K270: 0.129 (EU max 0.220)
- K232: 1.743 (EU max 2.500)
- Peroxides / Αριθμός υπεροξειδίων (meq O2/kg): 8.71 (EU max 20)
- Waxes / Κηροί (mg/kg): N/P (EU max 250)