Εκτέλεση
- Σε μπολ ανακατεύουμε το ζεστό νερό με την μαγιά.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε σταδιακά Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea ΒΒQ θαλασσινό αλάτι & σκόρδο.
- Μόλις η ζύμη γίνει μαλακή και ελαστική, τη βγάζουμε από το μπολ, την αλείφουμε με ελαιόλαδο και την ξαναβάζουμε στο μπολ.
- Την καλύπτουμε με πετσέτα και την αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
- Την ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
- Ολοκληρώνουμε με 4 ψεκασμούς από Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea spray με ρίγανη για να απογειώσουμε τη γεύση!