Πίτσα αρωματισμένη με Karpea infused ρίγανη

50'

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

40'

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

4'

ΜΕΡΙΔΕΣ

Υλικά

  • 1 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3/4 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea ΒΒQ θαλασσινό αλάτι & σκόρδο
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea spray με ρίγανη
  • 3/4 φλιτζ. τσαγ. ζεστό νερό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε το ζεστό νερό με την μαγιά.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea ΒΒQ θαλασσινό αλάτι & σκόρδο.
  4. Μόλις η ζύμη γίνει μαλακή και ελαστική, τη βγάζουμε από το μπολ, την αλείφουμε με ελαιόλαδο και την ξαναβάζουμε στο μπολ.
  5. Την καλύπτουμε με πετσέτα και την αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
  6. Την ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
  7. Ολοκληρώνουμε με 4 ψεκασμούς από Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Karpea spray με ρίγανη για να απογειώσουμε τη γεύση!

Μοίρασε το

Scroll to Top