Πιτσούλα καρπουζιού με φέτα και ελίτσες

10'

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

10'

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

4'

ΜΕΡΙΔΕΣ

Υλικά

  • Ελιές Καλαμών KARPEA κομμένες στη μέση ή σε Ροδέλες, κλασικές ή οργανικές
  • 1 καρπούζι
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 λάιμ
  • 250 γραμμ. Τυρί φέτα
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μικρό ματσάκι δυόσμο
  • μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε σε φέτες (σχήμα πίτσας) το καρπούζι μας.
  2. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε πολύ λεπτά μισοφέγγαρα.
  3. Στύβουμε από πάνω 1 απο τα 2 λάιμ (για να τραβήξουν την έντονη γεύση του).
  4. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια.
  5. Κρατάμε μόνο τα φύλλα του μαϊντανού και ψιλοκόβουμε τον δυόσμο, τα διακοσμούμε από πάνω.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.

Μοίρασε το

Scroll to Top